Kaart verbergen
  • Heikampstraat 37
    3630 Eisden

Basisschool Heikamp

Basisschool en internaat Heikamp focust op de ondernemers
van de toekomst! Wij stimuleren de ondernemende en initiatief nemende talenten van kinderen. Het verder ontwikkelen en stimuleren van de competenties inzake ondernemen en innovatie bij kinderen stellen wij tot doel in ons uniek project via projectmatige educatieve en pedagogische aanpak.
We richten ons op dynamische ouders die wensen dat hun kinderen niet de volgers maar de trekkers, bouwers van de toekomst worden. Naast het gewoon onderwijsgebeuren bieden wij een waaier aan extra ontwikkelingsmogelijkheden aan.
Wij bieden een management opleiding op maat van de kinderen. De volgende thema's komen aan bod: innovatief denken; public relations & marketing; communicatie- & presentatietechnieken; projectmanagement; verkooptechnieken; financieel beheer; leiding geven & teamwork en organisatiekunde.

Foto's van Basisschool Heikamp

Basisschool Heikamp in het kort